Ka pasal thianpa nen

K a hming chu Muanpuii a ni a, kum 25 niin pasal ka nei tawh a, fa kum 5 mi kan nei tawh. Ka pasal te unau hi 4 niin kan pa hi a naupang ber a ni a. A upa ber hi nupui a sun hnuin inpuiah a fate nen an rawn let leh a, a lai 2 te hian pasal an nei ve ve tawh bawk.

An upa ber chu u Rova niin sawrkar hnathok a ni a, a fate erawh hostel-ah a dah vek thung. Kan pa hi sipai a ni a, a rawn haw khat hle a. Kan pa nu leh pa, a u leh kan fa nen in khatah kan cheng ho a, kan inpawhin kan hlim thei viau.

Tum khat chu kan pa u nena unau anga kan inenna boruak ti danglam dawrh thei thil kan tawng hlauh mai a. Hemi ni hian kan fa chu ka pasala nu leh pa ten ka nu leh pa tiin ka sawi tawh ang an lenchhuah pui a, ka u Rova pawh office kal turin a inbuatsaih mek a, a inbual a.

Thleng ka sil zawh chuan ka zunchhuak lutuk avangin ka u a inbual tih hre leh tawh lovin bathroom chu ka nam hawng rawk mai a. Ka u Rova chu ruakin a lo awm a, lehlam a hawi nghal vat a, "ui i awm tih ka lo theihnghilh a" tih pahin ka khar leh nghal a.

Zanlai Thlifim

Thil dik lo awmin ka hre tlat a. Kawngka ka hawn rual a lehlam a hawi vut khan a zang humin ka bra lase sen kha a inthen lawpin ka hmu vuaiin ka hria a. A hnua a inbual zawh hnu chuan zung turin ka va lut a, ka bra lase sen, ro daih tawh tura ngaih chu z lo huhin a lo far tluk tluk mai a, chhuat ka en a, hnap ang deuh var deuh tleuh fai loh a lo awm bawk a.

Ka Pa ka mutpui - Ka hre chhuak tlai mah mah

Ka bra huh chu ka keu a, chutiang ang deuh chu a lo la kai nuai bawk a. Mahse, thinrim lam a lang tlat lo, mak ka tiin ka nuih a za ta tlat a, ka nui ri ngam si lo a, ka nui ta put put a. Bathroom atanga ka chhuah chuan u Rova chuan ha a lo nawt mek a, ka va en chu a zah hmel riau a, ka nuih a za leh pek a, ka nui chhuak ta nge nge a. Kei chuan "U ro, ka hrethiam lutuk che. Mahse, i hman zawhah su fai leh thin la, baw kai nuaiin an hnutchhiah ngai lo a nia, ka nu leh paten an lo hmu palh ang.

Chuan chhuata tla pawh leih tleuh thin a tha. Hnap a ang si" ka ti a, ka nui vur vur a. Ka man chhuak tih a hrethiam ta a, "Nui suh, khawiah mah sawi suh aw. A chi miah loh a nia" a ti bui bui a. A reng rengah nupui dangte hi nei leh mai la" ka ti a.

Kei chuan "Anih, ka bra kher ngatinge i hman a?

KA PASAL UNAUPA NEN - 1 : ZANLAITHLIFIM

In hrawt pah khan min dream chiang tih ka hria.K an unau hi 8 niin a naupang ber ka ni a, kum 18 ka ni tawh. Kan u ber mipa Henry hi an indan hnuah a nupui a sun a, fa pakhat chauh an la nei hman, nupui a nei har hrim hrim a. A bak ka unau dangte chu nupui pasal neiin an indang deuh vek hlawm a, ka u chiahte nupa erawh inpui luahin ka nu leh pate nen kan awm ho thung a.

Ka u Henry te naute chu hnute hne lai a la ni a. Chu vang chuan ka awmpui deuh chawt thin a. Chumi avang chuan ka tituai chu a nalh chho a, ka hnute phei chu a lian in a bial nalh hle a, kawr fan thei chi leh nghawng zau ka ha ngam meuh lo, ka kun zawnga a lo lan hian miten an hmu duh thei lutuk a.

Ka u Henry fapa, hnute la nghei lo chuan ka hnute a rawn dap thin a, ka muthilh hlan te hian a lo hne leh tawp zel. Ka khawngaih em avangin pawi ka ti hran lo a, ka u Henry bulah ka mutpui ve mai thin a. Hnute a la mamawh em avang leh a mah awm tlei nan chuan ka hnute chu ka hmang ta fo a. Chutia hnute a mamawh em avang chuan zanah pawh bra hreng lovin ka mu mai a, Boxer lawng ka ha mai bawk a.

Ka u Henry chuan min en duhin ka hnute phei chu a en duh hle thin. Ka hnute chu i khawih chak a mi a? A kut hmul lum thar mai chuan min han khalh sak ta a, ka thaw halh a, ka maimitchhing diar diar a, ka hnute hmur te chu a hmet vel a.

KA U LEH A THIANPA IN KA CHHU HUR AN LU

Chutia a khalh reng takah chuan a zang a fawk a, mi rawn do ta ul mai a. Naute a muhil ta bawk a, ka muzangthal ta a. Ka hnute chu khawih reng lovin a hnekin a hne ta nge nge a, a hmurte chu a pet kual vel a, ka thaw halh a. A kut lehlam chuan ka kap lam a zen a, Ka Boxer hak chhungah zen lutin ka chhu a khawih ta a, ka ip zawk a. Ka va khawngaih che ve. Mate, i thiam loh a nih loh chu. Ka pa pawh chu a va ti mak ve maw le. Mahse, keipawhin ka ti mak ve dawn a ang hle mai.Ka blog tlawmte a i lo lenluh avangin lawmthu ka hrilh a che; Ka thian neih chhun ania, ka ngaihdan, ka thil tawn leh engkim ka hrilhna; nie, engkim min ngaihthlak sak tu ani, i lo chhiarpui ve dawn lovem ni?

May 9,tlai dar 4 vel a nia, Thuampui ah Bus changin ka nu nen kan Bus lo thleng tur chu kan changa, rei vak lo kan nghah hnu chuan alo thleng ve mai a. Kan chhuak, kan kal liam dawn tihah tukverh atangin ka nu chu ka va bye bye a, mahni chauh a ar khaw thim dai tura min ngaih vang leh rei tak inhmu lo tura han inliamsan dawn meuh chuan, a har ani ang. Ka nu mittui chu dan rual lohvin min bye bye pah chuan a far zung zung tih ka va hmu thei a, mipa mah ni ila ka mittui chu a parawl ve kuang kuang thei nia.

Aw nute zawng an van han hlu tak em! Night Bus chuan hi a hahdam thlak zawk bakah zankhua a chuan tur a nih avangin Sumo chuan aia thlang ka ni reng bawk a. Mak tak maiin ka vanneih vang nge, kum 5, 6 kal taa a, ka class-mate thin, a ruka kan lo star ruk ve em em thin; mahse ka chan phak loh; ka thiantha ber Chass lo nita kha a lo chuang ve tlat mai a, chuta kar in ka bulah, ka bul ngeiah chuan, a va mak em!

Hun liamta ah kha chuan thianpa ta anih vang khan, kan inbe ngai lem lova, amaherawhchu chiang takin kan inhria.

Mak kan van han ti dun em! Mahse a thiannu nen chauha zin tur an nia, Sawi tur a ngah in, a hlim ve hle tih ka hre thei mai a, kei erawh zawng ka hamhaih em a thil han sawi tan vak dan tur ka hre lova, mahse zankhua a nih dawn vang erawh chuan a rukin ka hlim khawp mai.

Aizawl kan chhuahsan fel vel tawh ang tih ah chuan ni a tla dawn ruai ruai a, boruak a nuamin, tukverh atanga thli lo thaw lut heuh heuh chuan a sam chhawl leng chu a chhem heuh heuh a, ka mitsir in ka va en leh zauh thin; a duhawm dan erawh a ngai reng, a biang tai tek mai leh a heh sen no hiam te leh ka lam benga thli lo thaw ina a rim a rawn chem te leh a hmel pawisawi lo leh a duhawmna te chuan ka lairil a tikhur der der thei hial nia.

ka pasal thianpa nen

Khatih hun lai khan, a ruk tak chuan ka lo duh ve em em thina, mahse ka zei loh em avang khan ka thianpan min chan khalh kha ani renga, mahse a ruk tak chuan min duh ve emaw chuan ka hre thin. Hun kal tawh chu hun kal tawh ani, tun hun hi ani pawimawh ni ka ti rauh rauh a, eng eng emaw sawi pah chuan hun kal tawh a, kan thil tawn te kan sawi dun a, kan hlim hle mai.

A thiannu erawh Motor a ruih deuh avangin a muhil thunga. Sana ka han ena, zan dar 9 a pel tawh a, aw hun chu a va han kal chak em!

ka pasal thianpa nen

Driver lam cabin-ah chuan hla muang fan raih mai hi a ri riai riai a, thenkhat erawh an muhil hlawm tawh a, meng erawh anla awm. Kha Higher School atanga kan zir chhuak zo kha, rei vak lo an inkhawp hnuah hmundanga an awm avanga inthen annih thu a sawia, ka awih chiah lo. Mahse ka awih lo phal hauh lo thung. Ka zei loh luat avang hian ka nakruh bo pakhat hi ka chan tam tawh a, tunah zawng he hmeichhia ka lo duh ruk ve em em thin kha, ka sezawl chhuah dawn hauh lo.

Kan tlan thui ve ta fu ani ang, rei lote zun ram thiarna kan neia, kan kal leh nghal maia, kawng erawh a kawi kual ta fu mai. Duh aia thui thlek a awl dawn ta khawp mai, taksa leh tisa lum nena innek han innek tak ah chuan, kan inhaw lo tan dawn tlat mai, ka va han awih lo em. Sawi tur a vang tan deuh naa, mahse kan inhnaih deuh tial tial a, dinglam a han kawi paha, a tangnem leh nau chaw peknaa min han nawr deuh na na tak erawh chuan ka thle tha duh ta hauh lo.

Mut chhuak niawm fahrana ka kokia a lu a rawn dah hnu phei chuan ngaih a ngam ta sarh mai. A muthilh chhuah vang erawh anilo, hei erawh ka hria. Zan a rei dawn tial tial a, passenger dang te pawh an muhil hlawm tawh niin alang. A muhil bik lo tih hre reng mah ila, kut erawh a vak kual dan dan a, a biangno hliah a, a sam lo uai thla te chu tukverh darthlalang atanga thla engin a lo chhun te chu a lang thei riai riai a.

A beng lamah ka hui chhoh sak a, a dar lamah ka kut chu zawimuangin ka bang liam taa.

ka pasal thianpa nen

A rawn che deuh talh talh a, vawt ti niawm tak hian min kuah a, a bula Showl chu ka laa, ka sintir taa. Ka en ngawih ngawih a, he thil thleng hi ka va han awih lo tak em! Hnuailam nawrna a chak tak em avangin, kut lampang ah pawh a rawn tham na tial tial a, dar-a bah liam mai mai theih ani tawh lo, a huang chin pelh in, a dam lampangah a vak thla tan taa NB: "Ka zinkawng chhuk leh phei" ka han ti ngawt a; Kan kal lamah a chhuk zawngin kan kal a, a thlen dawnah a chho tawh mang siloa, a phei ka ti ta mai A ngaihnawm phian mai.

I thiannu motor rui hi ka khawngaih. Motor rui ngailo nimah ila, rui ho hreawm zia hi ka feel pui thiam thuak awm e. Pu HV-a chu i lo chuangkai khat viau in ka lo hria a, i lo lenglut chu ka lawm khawp mai.IN Web Master September 11, T hingtlang khaw te tak te pakhat a awm kan ni a.

Unau pali, hmeichhia pathum leh mipa pakhat kan ni a, kan upa ber chuan pasal nei tawhin an in dang tawh nghe nghe a. Chuan, kan upa ber dawttu chu lunglei ah school kalin a awm daih thung a. Ka nu leh pa ve thung hi chu an eizawnna thingtlang lo neih anih avangin ramah an riak deuh reng thung a. Ka u chiah mipa hian JCB a khalh avangin an hnathawhna hmunah rei tak tak te thangbo in ramhnuaiah an riah a ngai fo bawk si a.

Kei school kal lai ka nih avangin inah keimah chauhin ka awm a ngai fo thin a. Chu chu ka tan vanduaina intanna chu a ni ta a ni. Ka u pasal hian keimah chauha in ka nghah chang hian min ngaihvenin kan inah zantin a rawn kal ziah thin a. Min ngaihven vang emaw tia ka chhungte leh keimah ngei pawhin ngaihthat nan leh thlamuanna atan ka lo hman thin chu Min ngaihven ni lo in rilru tenawm tak puin min lo beisei reng zawk a ni lo si a. Mipa rilru hi a lo van hriat loh theih tak em!!

Ka nu te awm an riah bo laiin a dan ngai te bawkin kan inah a rawn kal leh a, dan pangai angin TV en pahin kan ti ti mai mai a, kei a naupang kum 13 mi lek chu TV en chung chuan thutthlengah chuan ka mu zal mai mai a, mipa laka in ven nang chang emaw invenna tumna rilru ang ka la pu lo hrim hrim, kum 13 mi lek hmeichhiat mipat nalam engmah hriat la nei ngai lo ka nih piah lamah kan lo inghahna kan makpa neih chhun bula awm ka ni miau a, ngaihthat lohna reng ka nei lo.

Thutthlengah chuan engtik laiin nge ka lo mutthilh tih reng reng ka hre lo, ka samah tham tu an awm avangin ka harh hlawl mai a, ka u pasal chu ka chungah a lo bawk reng tawh mai a Eng nge tih i tum ka tih chuan tumah hrilh suh tih pahin ka kap lam a zen ta nghal a, ka tangin ka tal ve nasa hle a, mahse mipa puitling chu kei hmeichhe naupang ve mai tan chuan hneh ngaihna a awm si lo Ka chhungte ka hrilh dawn' ka han ti leh ngawt a engahmah a ngai duh si lo a, min khawih zui lo turin ka ngen lawm lawm a, ka thusawi chu hria ang pawhin a lang duh lo, a thil tih tum chu hlawhtling ngai tumin a ti lui zel a.

A changin thahah te min vo thul. Min vo leh min thlem a inchhawk a ni ber mai. Kan tha a in that hleih si a, a tawpah chuan ka tang zo ta lo a Rilru leh taksa na avanga ka tap chu min ngaihsakna chhe te pawh a nei lo. A haw hnu chuan a rawn let leh ang tih hlau in kawngkhar ka khal nghal vek a, he mi zanin rilru leh taksa na avangin ka tap tlaivar thak, Thawm awm hlekah a mah nih leh mai hlau in thla bar reng reng in hemi zan hi ka hmang tlaivar thak a ni, hlauhna in ka khat a, khatih laia ka thlabar zia kha sawi ngaihna pawh ka hre lo zawk, sawifiah theih pawh a ni kher lo ang.

Hlauh ang ngeiin a tuk zingah chuan a rawn kal leh a, mahse zingah hi chuan engtinmah min ti lo hlauh a, ka sawi chhuah mai a hlauh avanga rawn kal a ni a, a ngai te bawkin min rawn vo a, a bak chu ka chungah engmah a ti ta lo Mahse tlai school banah a rawn kal leh a, a rawn kal lai hian eirawng ka lo bawl mek a, ka bulah rawn kal in min vau na thu bawk chu a rawn chhakchhuak leh a.

Min vau reng bawk si avang chuan tun tum chu tan pawh ka tang tawh lo, a duh ang ang chuan ka awm tawp tawh a ni ber mai Class 8 ka nih chhung zawng hi chu a thuhnuai ah ka awm a ni ber, a nawmchenna ka ni ber ang chu. Hetia min khawih reng leh vauna ka tawh reng avang hian ngaiah ka neih tawh bakah amah hlauhna pawh ka nei vak bik tawh lo a, ka rilru ti paukhauhin ka chhungte hnenah sawiah ka vau let ve thung a, min khawih a sim chiang kher mai Mahse hmaraw dang a rawn nei veleh ta tlat mai.

Mithi Buhfai khawntu ka lu

Chu chu a tira ka sawi ka u lungleia awm ka sawi kha, a rawn haw lai a ni a, keimah ang a a khawih ve tur thu a sawi a, ka u lehzel a khawih chhiat ve ka phal loh avangin a lakah ka in pe leh ta nge nge a Thil chi hrang hrangin min vau kual reng bawk nen chuta tang chuan a ngai te bawkin a thuhnuai ah ka kun leh ta ngar ngar a ni mai Ka tan chuan nunhian awmzia pawh a nei tawh lo, tual chhuah ngaihna pawh ka hre tawh hek lo.

A hnu deuhah phei chuan rilru leh taksa hah avangin ka taksa lamin tlin lo in harsatna ka nei tan ta a. Hetia ka damloh lai hi chuan ka nu in min awmpui ta tawp a. Ka nu a awm velai hi ka tan chuan chawlh hahdamna hun a ni ber mai, ani pawh chuan engtinmah min ti ngam rih bik lo a, mahse tlema ka han that ve deuh hnu chuan lo lam hnaah an buai ve si a, ram lamah min riah san leh lo thei si lo.

Lo lama a liam rual chuan ani pawh chu a ngaite bawkin a rawn lawr leh ta sek mai a, ka dam leh dam loh lam pawh a ngaihtuah lo, min beisei reng tho a, a nawm chenna bak engmah ngaihtuah reng a nei si lo. Ka nu ram lamah a riah leh dawn hian dam lo a in sawiselna neuh neuh ka neih avang hian ka u te chu an nupa in min rawn awmpui turin kan inah an rawn awm phei ve a. Ka u awmlai em chuan engmah ka chungah a thlen ka beisei loh teh lul nen, zanah ka u mutthilh laiin ka khum min rawn tawmpui ziah tho a nih chu.

Ka u lah chuan rinhlelh a hnekin ka damlo min rawn ngaihven emaw tiin ngaihtha takin a lo awm ve hmiah mai si a, zanah room ka kalh a pal ngai lo reng reng a, room ka kalh hlek chuan kalh turin min rawn au ziah thin, engmah a hre ve der si lo a, rilru chuan thinrim viau tih mah ila engmah sawi thei ka ni bawk si lo, tleirawl kum 13 mi lek tuar atan chuan a lutuk mah mah chu a ni.

Hetianga a thuhnuai ah awm a, a hmei ang deuh tho a min hman avang hian ka lakah a in ti thu em em a, thian ka kawm takngial pawh a phal lo a, a duh loh ang deuh ka awm chuan kawng chi hrang hrangin min vau zel si a, hrehawm thei tak a ni, Class 9 ka nih hian min khawih a bansan ka beisei avangin bialpa ang reng deuh ka nei ve ta ringawt a, chu chu a hriat rualin ban nghal turin min vau leh a, ani pawh chu ka thlah leh phah ringawt.Post a Comment.

Saturday, 21 May Ka thianpa 'Sex' life! Keini pahnih hi inngainat vang em em pawh ni lo hian khuarel hian inzui tur hian mi a lo duang ve hrim hrim ni a rinna te ka nei ta rum rum mai. School days. Ka hmuh hmasak ber ni kha ka la hre reng mai, phu loh zuna uai hmel pu ngawih ngawih chung a kan class room a rawn pen luh ve ni kha. Mahse ka ngaihdan dik loh zia chu ka hre thuai mai.

Amah avang khan break kan nghakhlel a, minute nga chauh pawh break awmse kan class room bula Tanky chungah khan kan bial tuauva, ani kha pawr phing pheng hian alaiah a pau ta zet zet mai thin kha a nia, a hmel ena United Nations World Food Programme leh BPL buhfai tihvel te a lo lan zut zut ang aiin a harhvang tha phian lehnghal a, Lersia se chi tha te kha ka lo tehkhin ru deuh thin.

Chutiang taka a classmate te zawng zawngin ngaihthlak thup tur sawitur nei thei reng a nihna erawh kha chu midangte aia a ngaihtuah ril em em vang pawh niin ka hre thung lo, ani kha chuan midangte pawhin an ngaihtuah ve tho, an sawichhuah thiam si loh kha awlsam zetin a sawi chhuak zung zung thiam bik tlata, a ngaihtuah zung zunga, a sawichhuak zung zung mai a ni. Awm kan tih pui hliah hliah vek zawk! Tichuan pawl 12 te chu zo tlangin thiante nen mittui nen mangtha tiin kan invai liama, he ka thianpa nen erawh zawng hrignun rahbi kan lo la zawh dun dawn chauh!

College pakhat mai ni lo, hostel pakhat ah, bath room, dining hall, toilet, Toothpaste, Sahbawn etc etc inhmantawm turin kan intawm zawng zawng hi chu sawi vek chi a ni lo! Mizoram sawrkar hian min vawmlut dun ta a ni.

Kan Batch puite an luh hun aia tlaiah hostel-ah chuan kan han insuan lut dun ve phawt a, kan bungrua em pawh kan inrem fel hmain pawi a khawih ta! Bawhkhup phal a ni bawk si lo, mahni in lam ngaih lunglen nen, kan hre lo te pawh lo ti liam ve ta mai se tha zawk tur…! Tichuan kum 5 dawn teh meuh mai hostel life chu kan han hrut dun ta a, a hmaa a mizia ka lo hriat ve chin kha chu a them te mai chauh a lo ni e.

Kan luh tirh chuan senior-te kha kan hlau thin khawp mai a, mi tirh an hrat bawk si, thil tul lo zet zet min tirh tir a, a lam thiam lo lo kha lam tir hlawhah kan la tang zui! Mahse hetah chiah hian a ni ka thianpa khabe hmanthiamna chu kan chhawr tak ni. Zan khat a leng chu a rawn haw har viau mai a, kan ngaih a tha lo hman khawp mai, tichuan zingkarah enge chanchin tih ngaichanga ka va lut chu a khumah hian a lo thu ngui lup mai a, a chhan ka han zawt, eng danga min chhang ta lo chuan kan bulhnai velah nula ringruh tliak an awm leh awm loh min zawt let ta daih pek a nih kha!

Tual i that em ni? Ngaihzawng a neive a nih chuan hla a phuah hnan chawpchilh zel ang a, a hla sa te reng reng hian an hming a chham tel ziah bawk!

Boohooh tih hi chu a lungchhe insut thawm a ni. A bialnu nen an inthenhlim pawh hian zankhat chu dar am vela thawm ka hria in a room ka va bih mai chu h! A thianpa pakhat nen hian funte an lo theta, Guitar hrui thum chauh nei tawh nen khan mittui nen hnaptui nen hla an lo phuah pek a nih kha! An hla phuah sa kha tape recorder hlui fahran tawhah hian a thluk siamin an lo record pah zel bawka, keia va dak ve pawh chu min lo ngaihsak loh em avangin ka mutsan leh ta daiha, mahse a tuk zinga an hla phuah ngaihthlak leh tuma ka va kal leh chuan a hma zana mittui leh hnaptui nen meuhva bei ve ngial si khan chang khat tha tal pawh lo phuah chhuak si lova mawle!

Vai ho chuan ka thianpa taksa an hmuh chuan min zuam zo tak ngial dawna ka hriat vangin chhuata a kawr paih chu chhar sakin ka va pe a, keipawh chu thinrim lam a lan tawh tlat loh avang leh a mood-a la chenve ka duh bawksi a vai hovin min lo hek dan zawng zawng a bul bal atanga ngaihtuah chhuak thar leh turin pawnlamah ka chhuahsan ta a nih kha.

MLTP Act hmanna state-a khawtlang leh kohhran rawngbawltu inti ve meuh tan chuan mitmei ven tur a tam dawn em a ka hriat avangin tun thlengin ka thianpa thurawn min pek ve chhun pawh hi ka la zawm thei ta hrih lo chu a nih hi! Mahse ka thianpa sex life ah hian zawng mipat hmeichhiatna lampang han zeh tel tur ka hmu tlem khawp mai a, a sex life ah pawh hian mipa a nihna anga a hringnun ka han tarlan sak mai a ni e.

No comments:. Older Post Home. Subscribe to: Post Comments Atom.A lainatawm khawp mai. Hetiang mipa hi mipa tih a koh tlak a ni dawn em ni? Chhiar dan kan thiam theih nan, a ma sawi ang chiahin ka rawn ziak ang. Kum khan Malaysia ka thlenga tichuan, kum khan pasal ka nei. Tuna ka pasal nen a kan inngaihzawn lai hian zu a in ve thin tih ka hria. Mahse, in khata awmdun kan nih loh avangin engtiang chiahin zu a in tih chu ka hre bik lo.

Kan pa nen hian Malaysia a inchhar kan ni nge nge. Kan inneih pawh hian zu chu a in thoa mahse, midang tibuai leh ruibuai chuan a awm ngai lo.

Mahse, a nghei tak tak thei chuang lo. Kum khan, fanu pakhat kan neia kum khan fapa pakhat kan neih belh leh. A thla hlawh pawh tunhmaa a thawhna aiin a tha zawk. Thla 3 vel a thawh hnu chuan, a langin ka thawk peih tawh lo. Ka chau thin lutuka kan Restourant kiangah in luah tur ka zawng anga ka awm ang.

Keipawh chuan, nia i thu thu alawm. Tichuan, a hnathawhna Sungai Buloh ah chuan a awm. Thla hlawh lak zawh hnu vela a rawn haw chang pawhin pawisa Rm vel bak a rawn hawn ngai lo. Kan inluah man lah Rm a ni bawk si.

Buhfai leina tur tak ngial pawh a awm lo. A hnathawhna ah duh tawkin zu a lo in thina hna a lo thawk vak ngai lo niin a thianpa hnen atang thu ka dawng. Ka pasal hian kut erawh min thlak ngai lo.Post a Comment. Buai hnu a piang a ni tih zawng chauh hi sawi teh ang- a dang nen. A tarmit vuah power tam zia nge kan sawi hmasak anga a tarmit hnuaia a men dan, tih pawh hi ngaihtuah fe tham a ni.

En thuak chuan pro pastor, nupui la hmu lawk lo tur hmel hi a pu a. Mi angin chanchin ropui sawi tur leh chhuan tur a nei lo a, thiamna lamah belh tlak a ni hek lo. Chu a chanchin chhuanawm ve deuh chu englai pawha a hlim reng mai leh a rilru tluang purh reng mai hi a ni. Chu zawng chu! Leader ni thei mai awm hmel hi a pu roh a.

Chuvang chu a ni mahna, ngaihzawngah pawh nula pangngai tak tak kherhthluk chang a nei fo mai. Khami zinga a hlim leh phur hmel kha ka theihnghilh thei tawh kher lo ang. Vawikhat pawh kan veng nula fel tak mai, kohhran leh khawtlanga mi inhmang tak pakhat hi a lo kherh lungleng leh a ni awm e. In khawm lam erawh chu a phur thei hurh hurh khawp mai. Mahse, inkhawm peihlo dang anga inkhawm peihte sawisel erawh a duh ve hauh thung si lo. Inkhawm thlahdahin peihlo viau mahse a hmelin a zir miau a, nulain felhmel an ti tlat.

A kalchhan ber nula lahin inkhawm peihlo, tlangval tladah tih hre bik hek suh, an inkawmngeih leh ta phian a. Loh theih lohin an kar thu pawh chu a tawp a ni ve leh mai. Inhman hun timing a hre thei tlat. Lo tel ve suh, tih ngawt theih ni hek lo. Che hit thei em hek. Khaw pakhata kan zinnaah chuan amahin hmeithai inah a thleng a. Zin chhuahna reng rengah a thlen in hi ama in tak tak ang chiahin a ngai nghal hmiah zel emaw tih mai tur hi a ni a.

Vawikhat pawh a thlen ina chaw ei turin min sawm a, keini lah chuan kan zui ve mai bawk a; Mahse kan han thleng chu in neitute chuan min beisei reng reng lo tih an hmelah a lang ta si. Han let leh dawn chuan kan thlen inah min kep tawh si lo. Rawngbawl chawp leh ngai miau hek. A thutak leh a uang a nih hi hriathran a har hle bawk.

Amah ngei pawhin danglamna bik tak ka nei a ni, midangte ang bawkin, a ti nghe nghe. Vawikhat pawh kan veng nula pakhat a rai a, a tlangval pa nen chuan inru in an innei zui ta nghe nghe a. Rin ang ngei ngeiin a chanchin a ngaihnawm leh ngiang mai. Lungte leh mombati a hum chhawk zak zak hnuah pawh a la zual dawn chauh nia a hriat avangin a ti thei tawh thlawt lo a, kolasib-ah chuan a chhuk ta nge nge a ni. Kolasib Diakkawnah chuan hai deuh chhe chhuin a chhuk ta chhut chhut a.

Vairamah chuan an thil zawrh reng reng a man chanvea dawn hniam ngei ngei tur tih a hrechiang ve em. A seh tawh thlah duh miah lo leh a tih lam ti tlut mi a ni bawk a, beidawnga lo haw leh chu a tum der lo. Vai kutdawh naupang chengkhat a pek thu leh rel kal lai ngei atanga ek thlak zawt zawt a chak thu te a rawn ziak uar hle. Thiamna lamah belhtlak a nih loh thu kha kan sawi a; Mahse engtin tin emaw Call Centre an tih ang chi pakhatah hian a insawi lut nge ni an lo dawi lut zawk, hna a hmu ve tlat mai.

Duh angin hma a sawn hleithei lo a, beidawng rilru tak, beidawng hming pu duh miah si loin a lo haw ve ta nge nge a. Posted by ahooma at Email This BlogThis!


comments on “Ka pasal thianpa nen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *